Inspiratie Interieuradvies  


HERKENBAAR?


Je bent helemaal blij met je (nieuwe) woning, maar je hebt het gevoel dat er iets mist, dat je de juiste sfeer maar niet te pakken krijgt.

 • Je weet eigenlijk al best heel goed wat je mooi vindt, je hebt al van alles geprobeerd, maar je komt er zalf niet meer uit
 • Is de ruimte wel optimaal benut?
 • Je wilt graag meer kleur en sfeer, maar hoe doe je dat nou?
 • Hoe zorg je voor een fijne speelhoek voor de kinderen, uiteraard met voldoende opbergruimte?
 • Je bent toe aan een frisse update van je interieur


DIT IS WAT WE GAAN DOEN!


Vooraf bespreken we telefonisch wat je woonvraag en wens is. Na dit gesprek ontvang je van mij een mail met uitleg over het advies en ik vraag je om alvast de nodige informatie, documenten en foto's naar me te mailen. Zo kan ik me optimaal voorbereiden op onze afspraak.

Tijdens het Inspiratie Interieuradvies sta ik 1.5 uur lang bij jouw thuis tot je beschikking en bespreken we uitgebreid je woonvraag, over bijvoorbeeld de perfecte indeling, de kleuren & materialen voor op je wand of hoe je jouw gewenste sfeer kunt creëren. Vraag maar raak! Ik onderbouw mijn ideeën met schetsen, voorbeeld visualisaties en materiaal- en kleurstalen, waardoor je meteen ziet wat ik bedoel en hoe het allemaal bij elkaar zal passen voor een compleet geheel.  

De besproken tips, ideeën en eventuele kleurnummers worden uitgewerkt in een compact digitaal document en deze ontvang je binnen twee werkdagen per mail, zodat je meteen aan de slag kunt! 


HET INSPIRATIE INTERIEURADVIES IS ECHT WAT VOOR JOU:


 • De basis van je interieur is prima, maar je hebt behoefte aan inspiratie en ideeën specifiek voor jouw interieur. Iemand die je helpt de knopen door te hakken.
 • Je bent zelf al enorm aan de slag gegaan met je huidige interieur, maar het lukt maar niet om de juiste sfeer te creëren. Een gediplomeerd interieurstylist die je hierbij de juiste weg wijst en je helpt om er een mooie eenheid van te maken zou voor jou een uitkomst zijn!
 • Je gaat verhuizen naar een prachtige nieuwe woning, maar hebt nog geen idee hoe je je huidige meubels toe moet gaan passen in een nieuwe indeling, passend bij hoe jij het liefst wilt wonen en de sfeer waar jij zo blij van wordt. Ik kijk met je mee en laat je zien dat er vaak veel meer mogelijkheden zijn dan je had bedacht!
 • Er staat een verbouwing op de planning en je zou graag met een gediplomeerd interieurstylist willen brainstormen over de nieuwe mogelijkheden die dit biedt, en hoe je dit optimaal kan combineren met je bestaande interieur
 • Het is tijd voor een nieuwe keuken en je wilt hier graag met een open visie keuzes in gaan maken, want er is zoveel mogelijk! Ik kijk met je mee hoe je je nieuwe keuken optimaal kunt integreren in je interieur. Denk hierbij aan de stijl, kleur & materiaal en uiteraard de beste indeling.
 • Overdag is je interieur helemaal naar je zin, 's avonds komt het totaal niet meer uit de verf: Het is tijd om eens kritisch naar je verlichting te kijken.

 

Door de goede voorbereiding is 2 uur over het algemeen voldoende om je vragen en woonwensen uitgebreid door te nemen. Wanneer er extra vragen tijdens het advies bijkomen en het nodig blijkt te zijn, kan het advies met maximaal 1 uur uitgebreid worden (á €75/uur). Ook is het mogelijk een vervolg afspraak te maken of het advies uit te breiden naar een Basis of Totaal Interieuradvies. 


€345                                                                                                                                            

Inclusief 21% BTW  |  Vanaf 25km buiten de Wilp worden reiskosten berekend á €0,25 per kilometer

 

LATEN WE KENNISMAKEN!
E-mailen
Bellen