Werkwijze 
Kennismaking

Het hele traject begint met een kennismakings- & intakegesprek. Hiervoor kom ik bij je thuis, zodat ik ook meteen de ruimte kan bekijken waarvoor jij het interieuradvies wenst. Ook leer ik je op deze manier al goed kennen en kan ik je woonwensen alvast voor mezelf vertalen naar ideeën. Ik stel je een flink aantal vragen om te weten te komen wat je woonwens is en waar je voorkeuren naar uitgaan en aan de hand daarvan bespreken we welk advies daar het beste bij past. Na ons gesprek ontvang je een offerte en als je hiermee akkoord gaat, dan ga ik meteen voor je aan de slag! Als ik alle informatie voor het advies heb verzameld, maak ik een plan van wensen waarin ik alle besproken wensen noteer. Als jij je hier helemaal in kan vinden, dan hebben we duidelijk wat we van elkaar verwachten en kan het vormgeven echt beginnen!


Moodboard

Aan de basis van het advies ligt het moodboard. Dit is de leidraad voor het hele ontwerp. Het staat voor de sfeer, stijl en uitstraling die jij voor je nieuwe interieur wenst. Vanuit deze basis ga ik het hele advies uitwerken.


Het ontwerpen van je interieur

Vanaf nu begint het echte vormgeven. Ik maak plattegronden met mogelijke indelingen en zet alvast wat lijnen uit voor de invulling van de kleuren en materialen. Tijdens een tussentijds gesprek bespreken we de plattegronden en kiezen we er één of meerdere waarop we het plan verder gaan uitwerken.  We nemen het moodboard samen door (soms maak ik meerdere om de verschillende kleurbeelden te visualiseren), en daarna start ik met het uiteindelijke ontwerp. 


Presentatie van het interieuradvies

En dan is er eindelijk het moment suprème, de presentatie van jouw interieuradvies! Samen doorlopen we het hele advies. Welke keuzes ik heb gemaakt en waaróm ik deze keuzes heb gemaakt. Dit zal jou ook helpen om keuzes voor de toekomst te maken. Daarnaast ontvang je je persoonlijke kleurenwaaier en stof- en materiaalstalen die bij de geadviseerde elementen uit jouw advies horen.

Dit alles zorgt voor een handig naslagwerk waarmee je stap voor stap begeleid wordt naar het nieuwe interieur dat perfect past bij jouw wensen en woonstijl!


NEEM CONTACT OP
E-mailen
Bellen