BESTAANDE WONING

INSPIRATIE INTERIEURADVIES


  METEEN AAN DE SLAG | Helemaal blij en tevreden met je huidige woning, maar verdient je interieur een nieuwe frisse look & feel? Of heb je al van alles geprobeerd, maar lukt het maar niet om net die sfeer te pakken te krijgen die je voor ogen had?


  Bij dit mondelinge advies kom ik 2 uur bij jouw thuis langs. Ik ben je sparringspartner, geef sturing aan je eigen ideeën, adviseer je bij het doorhakken van knopen bij lastige keuzes, of help je om dat wat jij voor ogen hebt om te zetten naar jouw interieur. Van woonkamer tot slaapkamer en van indeling tot kleur. En vervolgens kun jij meteen aan de slag!   DIT IS WAT WE GAAN DOEN

  VOORAF

  TELEFONISCHE OF DIGITALE KENNISMAKING 

  Jij vertelt me alles over jouw interieurvragen wensen, ik vertel jou over mijn werkwijze en wat je van mij kunt verwachten. We plannen een afspraak voor het Inspiratie Interieuradvies en je ontvangt via de mail van mij de afspraakbevestiging met daarin uitleg over het advies en ik vraag je om alvast de nodige informatie, documenten en foto's naar me te mailen, zodat ik me optimaal kan voorbereiden op onze afspraak.


  TIJDENS

  HET INSPIRATIE INTERIEURADVIES

  Ik kom bij jouw thuis en in 2 uur tijd bespreken we uitgebreid jouw interieurvragenen-wensen, over bijvoorbeeld de ideale indeling, de kleuren en materialen voor op je wand of hoe je jouw gewenste sfeer kunt creëren. Vraag maar raak! Ik zal mijn visie en ideeën hierover met je bespreken en onderbouwen met schetsen, sfeerbeelden en materiaal- & kleurstalen, waardoor je meteen ziet wat ik bedoel en hoe het totaalplaatje eruit zal komen te zien.


  NA

  DE UITWERKING

  Aan het einde van het advies ligt er een duidelijk plan op tafel en kunnen jullie aan de slag! Ik verwerk alle kleurvoorstellen, tips, ideeën, etc. in een compact digitaal document en deze ontvang je binnen twee werkdagen in de mail!  Door de goede voorbereiding is 2 uur over het algemeen voldoende om je vragen en woonwensen uitgebreid door te nemen. Wanneer blijkt dat er toch uitgebreider advies gewenst is, dan is het Inspiratie Interieuradvies te allen tijde met een uur te verlengen (á €85/uur) of om te zetten naar een Basis of Totaal Interieurontwerp  €395

  Inclusief 21% BTW | Vanaf 15km buiten De Wilp worden reiskosten berekend á €0,25 per kilometer

  DIT ZEGGEN ANDEREN OVER HET

  INSPIRATIE INTERIEURADVIES


  1
  2
  4
  3