HI. IK BEN GRIETJE

JOUW INTERIEURONTWERPER.

JOUW SPARRINGSPARTNER.

JOUW VRAAGBAAK.

JOUW RUSTPUNT.


De passie en liefde voor persoonlijke, smaakvolle interieurs is me met de paplepel ingegoten. Als dochter van een woninginrichter was interieur dagelijks onderwerp van gesprek. De winkel was één groot pretpark en het bezoeken van de immens grote meubelbeurzen waren een feestje, ik keek m'n ogen uit! Toen al was het zaadje geplant.


Mijn carrière begon jaren geleden in de interieurwereld en via een aantal omwegen ben ik nu precies daar waar ik wil zijn.

Ik luister graag naar wat de struikelblokken voor het creëren van jouw gewenste interieur zijn en denk meteen in oplossingen: Zelfs in de allerkleinste of onhandigste kamertjes kunnen grootse woonwensen worden gerealiseerd!

Door mijn passie en tomeloze enthousiasme voor het vak, kon het niet anders dan dat Studio Binnenskamers de volgende stap was na het afronden van mijn opleiding tot interieurontwerper.

Naast het ontwerpen ben ik sinds oktober 2022 docent Interieurstyling aan de Interieuracademie en mag ik daar mijn liefde en kennis voor dit prachtige vak overbrengen op startende interieurprofessionals in de dop. 


Mijn gevoel voor detail, sfeerbeleving en de juiste verhoudingen, gecombineerd met mijn liefde voor kleur (in al zijn gradaties en nuances) en natuurlijke materialen zie je terug in al mijn ontwerpen.

De inspiratie voor mijn ontwerpen haal ik uit mijn omgeving, de natuur, de reizen die ik maak en vooral uit de mensen om mij heen.

Eigentijds, eigenheid & eenvoud, natuurlijk, gebalanceerd, stijlvol en een vleugje (kleurrijk) avontuur zijn de kenmerken die ik graag toepas in mijn ontwerpen, maar bovenal wil ik júllie persoonlijkheid terug laten komen in je interieur.

Jullie kaders, mijn creativiteit.

Ik haal alles uit je interieur en laat je mogelijkheden zien waar je zelf nooit aan gedacht had!


"ZELFS IN DE ALLERKLEINSTE OF ONHANDIGSTE RUIMTES KUNNEN GROOTSE WOONWENSEN WORDEN GEREALISEERD"

BENIEUWD NAAR WAT IK VOOR JOU KAN BETEKENEN?

NEEM HIER CONTACT OP