TOTAAL INTERIEURONTWERP | AAN- & VERBOUW

VRIJSTAANDE WONING | HARKEMA

Er is besloten om aan de linkerzijde van de woning drie meter aan te bouwen over de gehele diepte.

Dat deze verbouwing tal van mogelijkheden zou bieden voor meer wooncomfort van dit gezellige gezin van zes was meteen duidelijk.


Maar hoe ga je het bestaande woningdeel nu met het nieuwe verbinden? Hoe maak je hier een logische eenheid van waar ruimte is voor het gezin, voor de kinderen en om samen te zijn met vrienden en familie, zonder dat je elkaar in de weg zit?


STUDIO BINNENSKAMERS werd al ver voor de start van de bouw ingeschakeld om mee te denken over de ideale indeling en daarbij de plaatsing van muren, ramen en deuren. Maar ook het keukenontwerp, lichtplan en inrichting werd meteen meegenomen. Zo weet het gezin precies waar ze zich op kunnen verheugen!


De looproutes en zichtlijnen zijn in deze indeling heel belangrijk. De kleine kinderen zijn vanaf de eettafel overal te zien, ze hebben een eigen plekje gekregen met voldoende speel- en opbergruimte, waar ze heerlijk hun gang kunnen gaan, want ze zitten er niemand in de weg. De royale keuken is ideaal voor dit grote gezin en wordt een heerlijke plek voor borrelavonden met vrienden en familie en aan de lange eettafel zullen vele spelletjes gespeeld worden!


Door de raampartijen en openslaande deuren naar de tuin ontstaat een heel fijn binnen-buiten gevoel en ook is er zo volop zicht  op de tuin.

TVH NAAR BANK
BANK NAAR EH
EK NAAR WK 2
EK NAAR WK:KK
KK NAAR EH 2
KK NAAR EH
KK NAAR KH
KH NAAR KK
TV KLEUR
EK NAAR WK
EH NAAR KK