TOTAAL INTERIEURONTWERP | BESTAAND

VRIJSTAANDE WONING SURHUISTERVEEN

Bij dit ontwerp werden verschillende uitdagingen getrotseerd: De speelse indeling van de ruimtes, het samenvoegen van de beide woonsmaken, een grote wens om de (ongebruikte) serre nieuw leven in te blazen en er was de grote vraag: Hoe houden we het interieur stijlvol, licht en luchtig, ondanks het weinige daglicht in de woon-, eetkamer & keuken?


Het lichte kleurenpalet in muurverf, behang, stoffen & materialen is de oplossing voor het weinige daglicht. de diversiteit in texturen geeft diepte en sfeer aan het geheel, maar door het ton-sur-ton kleurenpalet blijft het rustig en licht ogen.


Door de cinewall is de mogelijkheid ontstaan om ondanks de smalle woonkamer de grote wens voor een sfeervolle haard te verwezenlijken. De behanglijsten achter de wand accentueren de hoogte en geven een extra ruimtelijk gevoel.


Door de fijne zitplek en aankleding in de serre (met uitzicht op de tuin) is dit een favoriete plek voor een kopje koffie in de ochtend, of om even de rust op te zoeken na een drukke dag.

ANITA H. DO PP SERRE RI KEUKEN___serialized1
ANITA H. DO PP WOONKAMER RI SERRE
DO PP TV 3D KLEUR___serialized1
ANITA H. DO PP EETHOEK RI SERRE
ANITA H. DO PP WOONKAMER
IMG_2488